fbpx

OPSÆTNING AF HEGN

Opsætning af hegn

OPSÆTNING AF ERFARNE ANLÆGSGARTNERE

Hos Birch Anlæg leverer vi professionelle hegnsløsninger. Vi løser alle hegnsopgaver uanset om det er til private eller erhvervskunder, så uanset om det er opsætning af stakit, vedligeholdelsesfrit hegn eller anden slags hegn så klare vi opgaven.
Det er vigtigt at du får kompetent og professionel sparring ved opsætning af hegn da det kan være en problemfyldt affære og tidskrævende opgave hvis man gør det selv.

Vi har erfaring med opsætning af hegn for at skærme af, bygge hyggekroge eller opsætte hegn mellem 2 huse.

Alle vores medarbejder har mange års erfaring indenfor opsætning af hegn hvilket giver dig en hegn opsætning i højeste kvalitet. 
Vi hjælper med alt fra valg af materiale til indkøb og opsætning, Vi opsætter alle typer hegn og giver gerne ideer til hvordan dit fremtidige hegn skal kan se ud.

Du kan selv købe alle materialer til projektet, eller lade os os købe alle materialer til dit projekt.

Har du et gammelt hegn der skal tages op inden det nye projekt begynder, kan vi også fjerne det gamle hegn før det nye opsættes.

FLOTTE HEGNSLØSNINGER

Få et indblik i vores hegnsløsninger herunder.

Vi hjælper bl.a. med

Planlægning

Opsætning

Rådgivning

Planlægning

Opsætning

Rådgivning

løsninger der passer til dig

Vi hjælper dig med at få det hegn der passer til dit hus og have. Uanset størrelse og behov hjælper vi dig med at finde det rigtige udeseende til dit hus.

Vi udføre også specialløsninger indenfor hegnopsætning. Et hegn har normalt standard mål og kræver de rigtige til at løse en specialopgave, hvilke vi kan hjælpe med.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.