fbpx

BELÆGNING

BELÆGNING AF PROFESSIONELLE BROLÆGGERE

Birch Anlæg beskæftiger sig både med belægning til private såvel som erhvervsdrivende – om det gælder en ny terrasse eller en parkeringsplads til dine kunder.

Skal du have ny terrasse, indkørsel, sti eller andet, så kan vi hjælpe dig igennem hele processen. Vi kan hjælpe dig med dit projekt i forhold til idéer, tegning, planlægning og selve belægningen. Vi har erfaring indenfor alle typer opgaver og vi kan udføre alt fra belægning, opbygning af støttemure og forskellige trappeløsninger. Vi står også for at opbygning af bede og højbede samt stier af granitskærver eller anden type grus – vores arbejde kan udføres i alle forskellige slags stentyper.

Når vi har leveret det færdige projekt kan vi også hjælpe med vedligeholdelsen af dit projekt. Vi giver gode råd til vedligeholdelse af dit projekt og tilbyder en aftale af algerens hvert år eller hvert andet år for, at sikre at din belægning står knivskarp hvert år. 

Vi vægter vores kunders ønske højt og agter at give alle en god kundeservice!

Ingen projekter er ens og derfor er priserne også forskellige. Du er mere end velkommen til at kontakte os, for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig  bedst mulig med belægning af dit kommende projekt!

SKAL DU HAVE INSPIRATION?

Vi har siden opstart haft mange belægning projekter som har været alt fra at fjerne gammelt belægning til nye belægninger. En af vores kernekompetencer er belægning.
Det kan være svært at vælge fliser, og hvilken størrelse ens belægning skal være, derfor kan det være en god ide at bringe en professionel sparringspartner ind i selve processen.

Vi udfører ikke kun brolægning, vi hjælper også med planlægning, klargøring, indkøb af belægning og materialer, til selve belægningen. 

Vi hjælper bl.a. med

Planlægning

Haveplan

Belægning

Støttemure

Bede

Skærver og grus

Planlægning

Haveplan

Belægning

Støttemure

Bede

Skærver og grus

Vi kan klare din opgave

Vi kan hjælpe med brolæggerarbejde i alle størrelser, former og materialer. Vi tilbyder altid at komme med ideer og rådgivning før vi starter, så du får det maksimale ud af din belægning. 

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.