Professionel belægning | Over 15 års erfaring → Få et uforpligtende tilbud

BELÆGNING

BELÆGNING AF PROFESSIONELLE BROLÆGGERE

Birch Anlæg beskæftiger sig både med belægning til private såvel som erhvervsdrivende – om det gælder en ny terrasse eller en parkeringsplads til dine kunder.

Skal du have ny terrasse, indkørsel, sti eller andet, så kan vi hjælpe dig igennem hele processen. Vi kan hjælpe dig med dit projekt i forhold til idéer, tegning, planlægning og selve belægningen. Vi har erfaring indenfor alle typer opgaver og vi kan udføre alt fra belægning, opbygning af støttemure og forskellige trappeløsninger. Vi står også for at opbygning af bede og højbede samt stier af granitskærver eller anden type grus – vores arbejde kan udføres i alle forskellige slags stentyper.

Når vi har leveret det færdige projekt kan vi også hjælpe med vedligeholdelsen af dit projekt. Vi giver gode råd til vedligeholdelse af dit projekt og tilbyder en aftale af algerens hvert år eller hvert andet år for, at sikre at din belægning står knivskarp hvert år. Læs mere om algerens hos Birch Anlæg her.

Vi vægter vores kunders ønske højt og agter at give alle en god kundeservice!

Ingen projekter er ens og derfor er priserne også forskellige. Du er mere end velkommen til at kontakte os, for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig  bedst mulig med belægning af dit kommende projekt!

STØTTEMURE

Støttemure kan være med til at dele haven op i mindre rum, og skabe hyggekroge.

En støttemur kan også have praktiske årsager som at mindske lyd og larm. Med en støttemur kan du sætte dit eget præg på din have eller uderum. Støttemure kommer i mange variationer alt efter hvilket design og materiale du vælger.

BELÆGNING

Vi hjælper dig med at få en belægning der passer til dit hus, om det er belægning af betonfliser, granitfliser, klinker eller andet – så hjælper vi dig med at finde det rigtige udeseende til dit hus.

UDVALGT INSPIRATION

VI HJÆLPER MED

PLANLÆGNING

HAVEPLAN

BELÆGNING

STØTTEMURE

BEDE

SKÆRVER & GRUS

PLANLÆGNING

HAVEPLAN

BELÆGNING

STØTTEMURE

BEDE

SKÆRVER & GRUS

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Thomas Birch
Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk