Træfældning projekter

Få inspiration til dit næste projekt

Hos Birch Anlæg har vi en erfaren træfælder med over 20 års erfaring inden for træfældning og topkapning. Alle vores opgaver er forskellige, men vi vægter altid din tilfredshed højest. Vi rådgiver om træarbejdet, og hjælper med udførelsen.

Læs mere om hvordan og hvorfor vi udfører topkapning, træfældning og beskæringer

Se herunder hvordan vi udfører arbejde med træer, buske og andet.

Tryk på billederne herunder for at se det stort

Beskæring, topkapning og træfældning

Få inspiration til dit næste projekt

Hos Birch Anlæg har vi en erfaren træfælder med over 20 års erfaring inden for træfældning og topkapning. Alle vores opgaver er forskellige, men vi vægter altid din tilfredshed højest. Vi rådgiver om træarbejdet, og hjælper med udførelsen.

Topkapning

Topkapning af træer udføres typisk på høje træer. Vores topkapper benytter sig af professionelt udstyr som sikre at topkapningen bliver udført korrekt og sikkert. Topkapning anvendes typisk hvis der ikke er plads nok til at fælde et træ, her skærer man et stykke af træet af gangen. Topkapning bruges også hvis træer skygger for huset eller haven.

Topkapning priser kan udføres både på tilbud og timeløn.

Træfældning

Vi fælder træer for både private, virksomheder og institutioner. Vi vægter jeres og vores sikkerhed højest ved fældning af træer. Vi vurderer opgaven grundigt, så vi kan udføre en kontrolleret fældning af træet, så der er styr på hvor træet falder.

Beskæringer

De rigtige beskæringer kan sikre at dine træer og buske vokser rigtigt og former sig smukt i årene frem. Vi udfører alt fra beskæring af æbletræer til beskæring af roser.
Intet beskæring projekt er ens, og der er forskel på om det er en let beskæring eller hård beskæring. Vi kan udføre flotte og dekorative beskæringer af diverse træer og buske.  En rigtig beskæring er vigtig for træer og buske, så de ikke bliver deforme eller bliver en genstand for rådangreb og svamp.

Hvorfor beskæring og topkapning?

GENER I HAVEN

TYNDE UD

FOR STORE ÅRE

Træfældning i Jylland

Vi udfører træfældning, topkapning og beskæringer i hele Jylland, du er mere end velkommen til at få et tilbud på dit projekt om det er en simpel træfældning eller beskæring af større grene, hjælper vi dig gerne.

 

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk