Klinker

Få inspiration til dit klinkeprojekt

Belægningsklinker kan stort set bruges til alt belægning. Klinker er typisk næsten vedligeholdelsesfrie. Belægningsklinker er fremstillet i et særligt materiale som gør at overflade er skridsikker og som ikke kan rådne. Klinker er fremstillet i høj varme og typisk af tegl hvilket giver minimal vedligeholdelse og gør at levetiden næsten er uendeligt.

Der findes mange forskellige slags klinker som kan bruges udendørs, klinker kan med fordel vælges for at give et spil til en traditionel betonflise belægning.

Herunder kan du finde se muligheder med klinker og få inspiration til dit projekt.

du kan læse om om hvordan vi udfører belægning her

Tryk på billederne for at se det stort

Fliser og klinker

Uderummet er en vigtigt del af husets udseende. Et uderum kan øge glæden ved at være udenfor, hvis belægningen er så det passer til huset og er flot, øger det både værdien og glæden ved ens bolig.
Som billederne ovenover viser giver det e flot resultat at kombinere store fliser med belægningsklinker.

Hvad kan klinker bruges til?

Belægningsklinker kan bruges på terrasser, indkørsler og gangstier omkring huset. Klinker kan bruges på små områder og giver dig muligheden for at præge dit hus. Er i tvivl om hvilke farver og størrelse du skal bruge, kan vi hjælpe med at sammensætte farvespil, belægning og meget andet, du kan kontakte os her og få tips og tricks.

Hvorfor vælge klinker?

belægningsklinker

PASSER TIL ALLE HAVER

Belægningsklinker med lang levetid

LANG LEVETID

Godt forarbejde

Belægningsklinker kræver godt forarbejde for at sikre et godt resultat. Vi hjælper med alt fra planlægning, indkøb til selv belægningsarbejdet.
Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på dit projekt, du kan udfylde kontaktformularen ved at trykke på knappen herunder, eller ringe direkte til Thomas på 60243798

Vedligeholdelse af klinker

Hvis der opstår fedt eller olie pletter på klinkebelægningen forsvinder de oftes med tiden, hvis de ikke gør det, er det muligt at købe olie-fedt rens til belægning. Dog kan det også være muligt at fjerne det med almindelig rengøringsmiddel.

Alger på belægningsklinker er naturligt og næsten umuligt at gøre noget ved. Hvis du har problemer med alger på din klinkebelægning kan du læse mere om vores algebehandling her.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Thomas Birch

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk