Granitfliser

Projekter med granitfliser

Granitfliser er en yderst smuk belægning. Fliserne kan bruges til eksempelvis terrasser, gangstier eller til indkørsler.

Granitbelægning er et naturprodukt, hvilke gør hver flise unik, naturen kan ikke skabe helt ensartet granitfliser. Flisen fås med lige kanter og savede kanter.

Fliserne giver et eksklusiv udseende, og giver en smuk belægning, hvilket er muligt at se herunder, du kan trykke på billeder for at se dem store.

Du kan læse mere om vores belægning her

Hvorfor vælge granitbelægning?

Granitfliser

PASSER TIL ALLE HAVER

Granit fliser

LANG LEVETID

Belægning af granitfliser

UTALIGE MULIGHEDER

Hvorfor skal du bruge granitfliser?

Granitfliser har skridsikre overflader, og kan anvendes til næsten alle formål. Fliserne kan også bruges som trædeflise på trapper. Fliser af granit er lavet af et slidstærkt materiale som tåler det danske vejr, fliserne beholder dens rustikke udseende år efter år.
Flisen er det optimale valg for dig der vil have en helt unik belægning, da som tidligere skrevet at flisen er et naturprodukt.

En god bund er vigtigt

Det er vigtigt at forarbejdet er udført korrekt og hvorfor er det vigtigt?
Granitbelægningen kan knække hvis ikke bunden er korrekt anlagt, det kræver at man har en god bundsikring, hvis du skal have hjælp til bundsikring, er vi klar til at hjælpe dig her.

Vedligeholdelse af granitbelægning

En granitbelægning er næsten vedligeholdelsesfri, hvis fliserne bliver beskidte, er det muligt at rense dem med en højtryksrenser.
Med granitbelægning slipper du også for flisepest.  

Vi hjælper med at finde flisen til dig

Er du i tvivl om granitbelægning er det rigtige valg for dig eller om flisen passer til dig?
Vi hjælper dig med alt fra hjælp til materialevalg til belægning af fliserne. Du er altid velkommen til at kontakt Thomas på: 60243798 eller via kontaktformularen herunder.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Thomas Birch
Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk