Chaussesten

Projekter med chaussesten

Chaussesten kan bruges til belægninger både selvstændig og i kombinationer. Chaussesten benyttes typisk også til bede, trapper, men det mest populære er kombinationen med andre typer belægninger såsom betonfliser, du kan se vores galleri med betonfliser og chaussesten her. Chaussesten kan benyttes til eksempelvis:

  • Veje
  • Vejbumpe
  • Rundkørsler
  • Gangarealer/stier
  • Trapper
  • Kantsten
  • og meget mere..

Chaussesten bliver ofte sammenlignet med granit brosten, dette er dog ikke helt korrekt da der er  størrelsesforskel.

Hos Birch Anlæg er fokus ordet i alle projekter: kvalitet og kundetilfredshed, derfor går vi op i alt alle vores projekter bliver udført i høj håndværksmæssig standard så alle vores kunder er tilfredse med arbejdet mange år frem.

 

Granit chaussesten giver et eksklusivt udseende til ens belægning. Stenen er lavet i naturmateriale, som gør at hver enkelt stem er unik i dens form og farve. Stenen fås i mange forskellige farver og nuancer.
Chaussestenen har et robust udseende og er yderst holdbare både mod vægt og dens næsten uendelige levetid.

Selvom chaussesten ikke er en flise, skal det samme forarbejde udføres for at sikre at stenene ikke skrider ud eller rykker sig. En god bund sikre også at belægningen holder i mange år.
Læs mere om vores belægning her

Hvorfor vælge chaussesten?

Chaussesten belægning

PASSER TIL ALLE HAVER

Granit brosten

LANG LEVETID

Chausse sten

UTALIGE MULIGHEDER

Vi hjælper gerne

Vi hjælper gerne med alt fra rådgivning, planlægningen, indkøb til selve belægningen. Det kan være svært at vælge hvilken farve eller størrelse der er rigtig til dit projekt, derfor kommer vi gerne ud og ser på projektet og giver et uforpligtende tilbud på hele projektet. Du er altid velkommen til at kontakte Thomas direkte på 60243798.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt

Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk