Betonfliser

Projekter med betonfliser

Betonfliser er et populært valg der giver et stilfuldt udseende til ens terrasse, indkørsel eller andet. Betonfliser er også et populært valg da de fås i mange forskellige størrelser og er nemme at kombinere.

Belægninger med betonfliser holder normalt i mange år, typisk mellem 20-30 år. 

Flisernes levetid er dog afhængig af at underbygning og om selve belægning er udført korrekt.

Når vi snakker om betonfliser er det typisk fliser der er større end 30×30 cm, under 30×30 kalder vi belægningssten.

Du kan se billederne store ved at trykke på dem.

Læs mere om vores belægning.

Hvorfor vælge betonfliser?

Betonfliser belægning

PASSER TIL ALLE HAVER

Beton fliser lever i langtid

LANG LEVETID

Kombinationer med betonfliser

UTALIGE MULIGHEDER

Terrassefliser
Hvis der skal anlægges ny terrasse, kan der bruges 5 cm fliser, da fliserne ikke har behov for at klare biler eller andet tungt. En terrasse kan indrettes på mange forskellige måde, og kan laves flere steder omkring ens hus. Udendørs fliser giver et stilrent udseende og sammen med de rigtige havemøbler, krukker og andet tilbehør kan du tilføje dit helt eget personlige præg.

Indkørsel af fliser
Når fliser skal bruges i indkørsler, er det vigtigt at der bruges fliser på mindst 6 cm i tykkelsen, det er vigtigt for at sikre at biler kan holde til at parkere der uden der sker noget med belægningen. Er i tvivl om størrelser, eller tykkelse der kan bruges i indkørsler, så sidder vi klar til at hjælpe dig på 60243798

Lægning af fliser
Lægning af betonfliser udføres forskellige fra brolægger til brolægger. 
Vores belægningsarbejde bliver også udført forskelligt om det er en 30×30 flise eller en 90×90 flise. Når vi anlægger fliser sikre vi at bunden er godt sikret så din belægning holder i mange år.

Gamle fliser?
Vi giver gerne et tilbud på at fjerne din gamle belægning, rette underlaget og lægge nye fliser. Hvis du selv vil skille dig af fliserne kan du det, men vi hjælper også med at fjerne de gamle fliser, så du ikke skal tænke over afskaffelse.  

Hvad koster det at få lagt fliser i haven?
hvis der skal lægges fliser, er prisen afhængig af:

  • Hvor mange m2 er det?
  • Er der gammel belægning der skal fjernes?
  • Er bunden klar?

Vi udfører belægning både på timepris eller på tilbud.  

Vedligeholdelse af fliser

På en flisebelægning kan der opstå algevækst. Algevækst er næsten umuligt at undgå og kan bekæmpes med en algerens, vores algerens bekæmper både alger og forebygger mod deres næste angreb.

Vi udfører det hele
Er du i tvivl om valg af betonfliser, så er vi klar til rådgive dig om valget. Vi hjælper med alt fra kundebesøg, planlægning, materialevalg, materialeindkøb, til selve belægningen af fliserne.
Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud ved at kontakte Thomas på 60243798 eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Thomas Birch
Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk