Betonfliser og chaussesten

Projekter med betonfliser og chaussesten

Betonfliser kombineret med chaussesten anvendes sammen for at skabe en smuk og robust belægning. Når der bliver kombineret granitbrosten og fliser kan man skabe mange forskellige mønstre, så belægningen bliver så personligt som mulig.

Belægningskombinationen kan bruges til stort set alt, om du skal have en dekorativ havegang, terrasse eller indkørsel, så passer kombinationen til dig.  

Københavnerbelægning eller rådhusbelægning kan det også kaldes når man kombinere betonfliser og granit.

Du kan se billederne store ved at trykke på dem.

Læs mere om vores belægning

Hvorfor vælge betonfliser og chaussesten?

Betonfliser og chaussesten

PASSER TIL ALLE HAVER

Fliser og granit kombination

LANG LEVETID

Kombinationer af betonfliser og chaussesten

UTALIGE MULIGHEDER

Smukke kombinationer

At kombinere betonfliser med chaussesten giver smukke resultater, og giver et resultat der holder i mange år. Det er populært både at kombinere chaussesten mellem betonfliser, men også som kant mod ens hus eller op til en græsplæne. De mange anvendelsesmuligheder kan gøre det svært at vælge den der netop passer til dig, derfor hjælper vi dig gerne med at klare den opgave.

Du kan se vores projekter med kun chaussesten eller vores betonfliser projekter.

Vedligeholdelse

Ved betonfliser og chaussesten vil der typisk opstå algevækst, alger er næsten umulig at undgå, og kan behandles med algerens, her kan du få hjælp fra os med vores algerens, så slipper du for alger og får en behandling der også forebygger algevækst.

Vi hjælper dig
Er du i tvivl om din ønskede kombination er mulig eller mangler du ekspertråd til belægningen af betonfliser og chaussesten? Vi kommer gerne ud på besøg for at se hvad der passer til dit hus, og hører hvilke ønsker du har. Vi hjælper dig med alt fra planlægning, til indkøb af materialer til selve belægningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på: 60243798 eller med kontaktformularen herunder.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk