Belægningssten

Projekter med belægningssten

Belægningssten er et populært valg til belægning. Stenene fås i forskellige størrelser og farver. Beton belægningssten er de fliser som er under størrelsen 30×30, hvis de er over kalder vi dem betonfliser.

Denne flisetype har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges til indkørsler, trapper, gangstier, terrasser og meget andet.

Disse sten har en levetid på omkring 20-30 år, hvis forarbejdet og belægningen er udført korrekt.

Når vi udfører eks. lægning af belægningssten indkørsel, er du garanteret at opgaven bliver udført korrekt, vores mål er at alle vores kunder får den bedste oplevelse med Birch Anlæg, og ser der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Du kan se billederne store ved at trykke på dem.

Du kan læse mere om vores belægning

Hvorfor vælge belægningssten?

Belægningssten

PASSER TIL ALLE HAVER

Belægningssten med lang levetid

LANG LEVETID

Kombinationer med belægningssten

UTALIGE MULIGHEDER

Lægning af belægningssten

Det er vigtigt for ens fliseprojekt at ens forarbejde er udført korrekt. Hvis forarbejdet ikke er udført korrekt, kan det betyde at flisernes levetid bliver forringet samt at fliserne skubbes og danner huller.
Vi foretager lægningen af fliser professionelt, så du får den bedst mulige bund og belægning.

Vedligeholdelse

Det er umuligt at undgå alger i Danmark, derfor kan man ikke undgå at skulle vedligeholde mod alger, du kan få en årlig aftale med os vedr. algerens, eller udføre arbejdet selv. Når der renses mod alger, fjerner man ikke kun alger, men forebygger mod angreb.

Vi hjælper med det hele

Vi kommer gerne på kundebesøg og hjælper med planlægningen af projektet, valg af flise, indkøb af fliser og belægning af stenene. Vi giver et uforpligtende tilbud på det hele, eller dele af processen. Du er altid velkommen til at kontakte Thomas på 60243798 eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Thomas Birch
Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk