Belægning inspiration → Få inspiration til dit næste hegn projekt

BELÆGNING INSPIRATION

Vi har siden opstart haft mange belægning projekter som har været alt fra at fjerne gammelt belægning til nye belægninger. En af vores kernekompetencer er belægning, og det håber vi også at i kan se i vores inspirationsgalleri.

I gallerierne finder du terrasse inspiration, indkørsel inspiration, specielle og kreative løsninger og meget mere.

Det kan være svært at vælge fliser, og hvilken størrelse ens belægning skal være, derfor kan det være en god ide at bringe en professionel sparringspartner ind i selve processen. Vi udfører ikke kun brolægning, vi hjælper også med planlægning, klargøring, indkøb af belægning og materialer, til selve belægningen.

Belægningen er en god løsning om det er til en terrasse eller en ny indkørsel, så er belægningen altid et stilsikkert valg uanset type.

Vi udfører alle forskellige slags belægninger, om det er med betonfliser, granitskærver eller belægningsklinker så kan vi hjælpe dig med belægning.

Det kan typisk være svært at vælge hvilken type belægning man vil have, da der findes mange forskellige slags belægning samt forskellige materialer, så vi håber at du kan få belægning inspiration her.

Hvis du har spørgsmål til en belægnings løsning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kombinationer af betonfliser og chaussesten

Belægninger af chaussesten

Belægning af granit fliser

Belægninger af skærver og grus

Belægningsklinker

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk