Vand i haven

Projekter med vand

Vi udfører forskellige typer vand i haven, herunder kan du læse om de forskellige typer vi udfører.

Spejlbassin

Spejlbassiner kan blive et rigtig flot produkt i haven. Selve bassin er nem at holde og vandet giver en flot levende effekt. Spejlbassiner er rigtig flotte med beplantninger omkring som kan få lov til at spejle sig i bassinet.

Der fås et lang række forskellige spejlbassiner som:

  • Spejlbassin zink
  • Spejlbassin fiberbeton
  • Spejlbassin granit

Spejlbassiner kan udføres sådan de passer til huset, om bassinet skal være rundt, ovalt eller rektangulært så kan vi hjælpe med opgaven.

 

Ved større spejlbassiner kan man anlægge trædesten igennem, for at kunne gå igennem og nyde vandet omkring en.

Vi sikre den højden på bassinet er optimalt, så der ikke kommer skidt eller andet i vandet.

Læs mere om vores haveanlæg

Hvorfor vælge vand i haven?

Anlægning af havedam

FREDFYLDT

Vandsten og planlægning af vand i haven

MANGE MULIGHEDER

Spejlbassin

SMUKT

Vandsten

Vi hjælper med at sætte springvand i haven, vi hjælper med at opsættes af alt fra ka/bajler til opsætning af vandstenen. En vandsten kan som et spejlbassin give en levende effekt samtidig med dens rislende lyd, som er med til at afstresse. Vandsten sætter det sidste præg på din have.

Vand skaber stemning og dyreliv

Vand skaber en fredfyldt og hyggelig stemning, vandet er også med til at tiltrække dyreliv i haven såsom guldsmede, fugle og skrubtudser. Lyden af rislende vand virker som et afstressende element for både børn og voksne.

Spejlbassin
Med tiden kan vandet blive grumset, her kan vandet nemt skiftet ved at feje vand og blade ud over kanten, og rense indersiden og efter fylde nyt vand i.

Få hjælp

Vi elsker at anlægge med vand, og vi hjælper med rådgivning, planlægning og anlægning. Hvis du er i tvivl om muligheder for vand i haven og er i tvivl om hvilke type der passer til dit hus, kommer vi også gerne på besøg for at hjælpe, du kan udfylde kontaktformularen herunder eller ringe direkte til Thomas på 60243798

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk