Støttemur

Støttemur projekter

Vi opbygger sikre støttemure, så de ikke falder sammen og holder i lang tid.

Støttemure bygges ofte for at afstive jord hvor der er niveauforskelle, men også for at forhindre skråninger i at falde sammen.
En mur kan opbygges af mange forskellige materialer, der opbygges typisk støttemure af:

  • Støttemur i sten
  • Støttemur i beton
  • Plantesten

Vi hjælper med at bygge alle typer støttemure, om det er støttemure, der skal have rundinger eller bare være helt lige. Vi opbygger også mure efter dine ønsker hvis du har specielle ønsker. Det er vigtigt at den bliver opbygget korrekt, det er vigtigt at finde ud af om muren skal være lukket eller åben, den lukkede mur kan klare større pres end den åbne, men kræver også mere materiale. Den åbne støttemur er god hvis der skal være mulighed for at beplante.

Vi kan også hjælpe med at bygge støttemure der har støjreducerende effekt, her hjælper muren med at fjerne støj fra trafik eller veje tæt på. 

Du kan se billederne store ved at trykke på dem.

Læs mere om vores haveanlæg

Hvorfor lave støttemure?

Støttemur

PASSER TIL ALLE HAVER

Støtte mur kan lave uderum og hyggekroge

LAVE HYGGERUM OG UDERUM

Støj dæmpende støttemur

STØJ DÆMPENDE

Vi hjælper fra start til slut

Vi besøger tit kunden for at hjælpe og rådgive om støttemur projekter, vi hjælper med alt fra planlægning, materialevalg, indkøb og opsætning af støttemuren. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dele af processen eller hele processen. Du er altid velkommen til at kontakte Thomas på 60243798 eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 3 dage

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk