Giv os en anmeldelse → Din mening er vigtigt for os! Birch Anlæg

Din mening er vigtigt for os

ANMELDELSE

Vi bliver rigtig glade for anmeldelser af vores arbejde. Vores mål er at give den bedst mulige service til vores kunder, og vi bliver kun bedre ved at lytte på vores kunder. Enhver form for positiv såvel som konstruktiv kritik, bliver velmodtaget af Birch Anlæg.
Hvis vi har udført et stykke arbejde for dig, vil vi med glæde høre om din oplevelse.

Bemærk, vi besvare ikke spørgsmål igennem anmeldelseformularen, men vi sidder klar til at besvare dem her.

ANMELDELSE PÅ SOCIALE MEDIER

Har du lyst til at give os en anmeldelse på vores Facebook eller Google, kan du vælge knapperne herunder. Du kommer direkte ind på anmeldelsessiden.

VÆRD AT VIDE

Hvorfor er anmeldelser vigtige for os?

Anmeldelser hjælper os som virksomhed med at udvikle os, vi lytter til vores kunder, og tager gerne imod råd.

Må vi bruge din anmeldelse på vores hjemmeside?

Du kan selv bestemme i kontaktformularen herover om vi må bruge din anmeldelse på vores hjemmeside. Hvis vi ikke må bruge din anmeldelse, bruges den kun til internt brug. Hvis ikke du ønsker at dit navn skal blive oplyst, må du meget gerne skrive det ved: skriv her om din oplevelse af vores arbejde. Hvis du oplyser her at vi helst ikke skal bruge dit navn eller kun skal bruge fornavn følger vi selvfølge dit ønske.

Gennemsigtighed skaber tryghed

At få udført et stykke anlægsarbejde, er typisk en stor beslutning, det handler ikke kun at få anlagt en have, men det handler også om at vælge den rigtige anlægsgartner så kunden føler sig i de bedste hænder muligt. Derfor vil det glæde os at kunne vise vores kunder at vi er ærlige, og skaber gode dialoger og udfører et solidt stykke arbejde.

Vi fraråder

Vi beder dig om ikke at skrive følsomme oplysninger som din direkte adresse, mobilnummer eller andet. Dette er for din egen sikkerhedsskyld.  

Close Menu

Birch Anlæg og Covid-19

Vi efterlever de anbefalinger som myndighederne har udstykket, med hensyn til Covid-19. 

Vi forsætter på vores opgaver, i det omfang det er muligt, da størstedelen af vort arbejde udføres udendørs. Vores medarbejdere holder naturligvis afstand til hinanden og andrre vi møder på en arbejdsddag. 

Medarbejderne er instrueret i grundig hygiejne og adfærdforhold.
Vores administrative medarbejdere er fordelt så nogle arbejder hjemmefra og andre arbejder på forskudte tidspunkter af hinanden, og vi kan selvfølgelig kontaktes som altid på:

60 24 37 98 

thomas@birch-anlaeg.dk